Over FTN

.net

Ons en jouw verhaal

In 2005 wordt Max Icardi wakker naast zijn bloedmooie vrouw in een bed van Ikea in een klein Antwerps appartement. Hij stapt de douche in en de tram op. Hij is vol goede moed op weg naar de registratie van zijn gloednieuwe vennootschap: Move to Live bvba. Het bedrijf is geboren. Max start met het begeleiden van klanten naar een sportiever leven. Functionele training is zijn uitgangspunt. Hij opent ook meteen de eerste Functional Training studio in hartje Antwerpen in de Vleminckstraat. De studio van 40m2 wordt in een korte tijd vervijfvoudigd. In vierkante meters, in klanten en trainers.

 

 

 

 

Op januari 2008 wordt het Functional Training Netwerk (FTN) geboren. 8 trainers onder hoede van Max Icardi beginnen een samenwerking met als doel het beroep op de kaart te zetten én service te garanderen aan de klant. Dankzij het engagement van Pierre Antonissen, Thijs Ghekiere, Tanja Van Balen, Nick King, Hans Van den Brande, Bert Hectors en Helen Flaherty stond FTN op poten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Eind 2012 is de aankoop van een nieuw hoofdkantoor en trainingsstudio een feit. De studio van Antwerpen verhuist naar de Houtzijde 103 in Lille. Studio Functional Training Lille is geboren. Een trainingsstudio op de boerenbuiten waar klanten kunnen ontspannen en een verbinding voelen met de natuur. De Officiële registratie van het merk Functional Training bij de BOIP gebeurt in 2013 en een beetje later starten we met het eerste officiële Postgraduaat ‘Functional Trainer’ binnen de Functionalm Training Academy (FTA). Meer info daarover vind je hier.

 

 

 

 

Waar staan we vandaag in 2017?

Het Functional Training Netwerk telt ondertussen 29 aangesloten FT coaches. Op 8 jaar tijd zijn het aantal coaches verdrievoudigd! We werken aan een sterk team, eenheid en organisatie. De kersverse website die jij nu bezoekt, is resultaat van het enthousiasme en de inzet van een heel team!

 

 

 

 

 

Wat brengt de toekomst ?

We lanceerden nog maar net de nieuwe website en er wordt alweer gewerkt aan een nieuwe ontwikkeling. De samenwerkingsvorm tussen de coaches wordt steeds geëvalueerd en in 2018 vieren we 10 jaar Functional Training Netwerk! Daar hebben we de gepaste acties voor uitgestippeld.

We hebben nog veel plannen en we hopen dat jij daar deel van uitmaakt!

 

Onze premium partners

FUNCTIONAL TRAINING NETWERK

MOVE TO LIVE BVBA

 

Houtzijde 103, 2275 LILLE (België)

GPS: +51°15' 31.57", +4°49' 58.55"

T. 0032 (0) 471 667 430

E. info@functionaltraining.net

W. www.functionaltraining.net