Over FTN

.net

Ons en jouw verhaal

In 2005 start Max Icardi met het begeleiden van klanten naar een sportiever leven. Functionele training is zijn uitgangspunt. Hij opent ook meteen de eerste Functional Training studio in hartje Antwerpen in de Vleminckstraat. De studio van 40m2 wordt in een korte tijd vervijfvoudigd. 


In 2008 wordt het  Functional Training Netwerk (FTN) geboren. 8 trainers onder hoede van Max Icardi beginnen een samenwerking met als doel het beroep op de kaart te zetten én service te garanderen aan de klant. Dankzij het engagement van Pierre Antonissen, Thijs Ghekiere, Tanja Van Balen, Nick King, Hans Van den Brande, Bert Hectors en Helen Flaherty stond FTN op poten.


In 2013 is de aankoop van een nieuw hoofdkantoor en trainingsstudio in Lille een feit. Een beetje later start het eerste officiële Postgraduaat ‘Functional Trainer’ binnen de Functional Training Academy.


In 2017 telt het Functional Training Netwerk 29 aangesloten FT coaches. Op 8 jaar tijd zijn het aantal coaches verdrievoudigd! We werken aan een sterk team, eenheid en organisatie.


Wat brengt de toekomst ?

De samenwerkingsvorm tussen de coaches wordt steeds geëvalueerd en in 2018 vierden we 10 jaar Functional Training Netwerk! 

We hebben nog veel plannen en we hopen dat jij daar deel van uitmaakt!