Join!

.net

Heb jij het juiste profiel om FT COACH te worden?

WIE BEN JE?


Het Functional Training Netwerk is een garantie van kwaliteit voor klanten, collega's en partners. Daarom zijn we veeleisend in de voorwaarden om aan te sluiten en om in het netwerk te blijven. Wat is het ideale profiel van een Functional Training Coach?


Bachelor/Master L.O., Kinesitherapeut, Bachelor S&B, VTS Trainer...EN gediplomeerd personal trainer

Gepassioneerd door sport EN hongerig naar kennis?

Zelfstandig ondernemer in hoofd- of bijberoep een ondernemer met groeiambities?

Je bent akkoord gaan met het MANIFESTO dat je ondertekent bij aansluiting.

manifesto

WAT KRIJG JE?

Jouw aansluiting geeft je geloofwaardigheid over je business en je capaciteiten als bewegingscoach. Dit is een voordeel tov de concurrentie. Je aansluiting opent een netwerk van professionele contacten. Functional Training® is een zegel van kwaliteit en een belofte van uitmuntendheid op het vlak van functionele training.


Persoonlijke pagina op FT website met jouw gegevens en contactformulier (voorbeeld)

Gratis leads van klanten die via de website rechtsreeks bij jou zich kunnen aanmelden

Toegang naar onze online tools (presentaties, oefenposters, artkels...)

Grote kortingen bij meerdere leveranciers van materiaal, opleidingen en andere diensten

Functional Training corporate identity (website, t-shirt, flyers, ...)

Recht voor gebruik van het merk 'Functional Training' (logo, communicatie,..)

Max Icardi, Functional Training Coach

GETUIGENIS HANNA MARIËN

Hanna Mariën heeft na haar succesvolle topsportcarriëre het postgraduaat Functional Trainer gevolgd. Sinds 2015 is ze ook aangesloten bij het FT Netwerk als Functional Training Coach. De Olympische medaillewinnaares staat nu aan de zijlijn en beseft dat personal training meer is dan oefeningen verzinnen en klanten doen zweten.


"Als personal trainer heb ik dan ook ontzettend veel stappen voet gezet. Het aantal klanten is zelfs verdubbeld sinds ik in het FT Netwerk zit! Functional Trainer zijn is zoveel meer dan het wekelijkse uurtje training geven aan een klant. Als zelfstandig trainer ben je ook bezig met het runnen van een business. In het begin van mijn carriëre als personal trainer was ik nogal afwachtend, maar dankzij het postgraduaat en het Functional Training Netwerk heb ik hieraan kunnen werken. Resultaat daarvan is dat ik fulltime aan de slag ben als zelfstandige en een mooi gevulde agenda heb."Hanna Mariën, Functional Training Coach

HOE WORD JE LID VAN "FUNCTIONAL TRAINING NETWERK"?

Als je de nodige opleidingen hebt en je onze zelfde visie deelt rond coaching en training, kan je solleciteren door middel van de contactformulier hieronder. We zullen jouw kandidatuur intern bespreken en in iedere geval jou een antwoord geven. In het geval van positieve antwoord zal je opstartprocedure beginnen. De éénmalige START FEE bedraagt €199, gevolgd door een jaarlijks licentie van €588. Deze kosten zijn 100% fiscaal aftrekbaar. Voor alle vragen, lees gersut de Frequently Asked Questions (FAQ's). op deze website en aarzel niet om contact met ons te nemen als je verdere info wilt!