Netwerk

STRONGER TOGETHER

WORD LID VAN ONZE NETWERK EN GEEF EEN BOOST AAN JE BUSINESS

Hello world

DE KRACHT VAN DE SAMENWERKING


Geef je personal training in hoofd- of bijberoep? Organiseer je toffe bootcamps in het park of ben je gestart met je eigen Personal Training studio? Dan heb je steeds nood aan inspiratie en motivatie. Nieuwe oefeningen, andere coachingskills, advies over aankoop van sportmateriaal, etc... Jouw job als trainer of beweegconsulent begint misschien als een individuele start, maar de groei in deze business is enorm. Misschien schakel je al af en toe collegatrainers in of denk je eraan om je zaak uit te breiden. Dan ben je hier aan het juiste adres. Je ontmoet collega trainers, je werkt aan je business, je vergroot je netwerk, kortom je krijgt alle tools om jouw passie als trainer te kunnen verderzetten.

DE SUCCESVOLLE FORMULE

Super tof dat jij kennis wil maken met onze succesvolle formule!

Vul hier jouw gegevens in en krijg direct toegang tot tientallen GRATIS documenten.

Na invullen ontvang je een e-mail ter bevestiging met hierin de uitleg hoe dit portaal werkt. Je zal toegang hebben tot een flink aantal van onze documenten waar jij al direct je voordeel mee kan doen.

Heel veel plezier en succes met toepassen!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Partners & kortingen

12-maanden coachingtraject

Trainingsstudio design

Ontmoet collega trainers

Hoe stel ik bedrijfsdoelen op?

Voor iedere klant stel je doelen op, werk je plannen uit en evalueer je regelmatig. De hoogste tijd om dit ook te gaan doen voor jouw eigen onderneming. Tijdens dit webinar leer doelen op te stellen op basis van praktisch haarbare en te evalueren targets.

Creer een stabile instroom van nieuwe leden

Tijdens dit webinar leer je een strategie om meer klanten voor jouw producten te werven en krijg je met onze marketing basics en maandelijkse kant- en klare marketingcampagnes alle tools in handen die daarvoor nodig zijn.

Hoe schrijf ik meer geïnteresserden daadwerkelijk in?


Hoeveel van de 10 potentiële klanten schrijf jij daadwerkelijk in? We leren je graag hoe je van 10 geïnteresseerden wel 15 betalende klanten maakt!

Hello world

GRATIS PROBEREN?

VRAAG HIER JE INLOGGEGEVENS

 
 
 
 
 
 
 

Mijn opleiding was dankzij FT ruimer en kwalitatiever.  FT staat nooit stil en zelfs 10 jaar later kan je een makkelijk en goed contact leggen met het netwerk en met Max.


- Brecht Devlaminck, Tielt

Max en zijn lesgevers zijn echte professionals met tonnen ervaring die ze graag met je delen. Zowel tijdens als na de opleiding. Het netwerk dat ik via hen mocht opbouwen heeft zelfs tot op de dag van vandaag nog zijn waarde.


- Jeroen Oeyen, Bilzen

unsplash